De organisatie van Primavera Sound heeft de data voor 2019 bekendgemaakt. Volgend jaar vindt het Spaanse festival plaats van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 1 juni.

De kruitdampen van Primavera Sound 2018 zijn nog nauwelijks opgetrokken, maar de organisatie laat ons alweer uitkijken naar volgend jaar. Drie dagen na het festival maakt het festival namelijk de datum van de 2019-editie bekend. Volgend jaar staat Barcelona van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 1 juni volop in het teken van muziek.

Ook werd onthuld dat er een speciale early-bird actie plaats gaat vinden. Vroege beslissers krijgen namelijk vanaf woensdag 6 juni 10:00 uur exact 48 uur de kans om tegen een speciale prijs tickets te kopen.

Primavera Sound 2018

Primavera Sound
Photo: Eric Pamies

Afgelopen weekend vond Primavera Sound 2018 plaats en uiteraard waren onze Festileaks-reporters erbij. Zij zagen daar onder meer de eerste Europese festivalshow van Arctic Monkeys na 4 jaar afwezigheid. Benieuwd hoe het er aan toe ging in Barcelona? Lees dan het Festivalrapport!