FestiPoll: Naar welke acts kijk jij het meeste uit op DTRH 2018?

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan mogen we weer het konijnenhol in. Heb jij je al voorbereid op Down The Rabbit Hole 2018? Heb je je spullen al ingepakt? Dan is het nu tijd om te kijken welke acts jij zeker niet mag missen in Beuningen. Het magische festival heeft een hele hoop artiesten op het programma staan. Kies nu jouw DTRH-favorieten in de FestiPoll!

DTRH-vrijdag 29 juni

De eerste dag is er één met voor ieder wat wils. Het ruige Queens Of The Stone Age is de grote headliner, maar ook special guest De Jeugd Van Tegenwoordig mag het grote podium betreden. Daarnaast is er genoeg te beleven op de kleinere stages. Voor acts met wat soul kun je in de Teddy Widder van Tom Misch of Jorja Smith genieten. Maar de vraag is: waar sta jij vooraan mee te blèren?

Down The Rabbit Hole vrijdag

View Results

Laden ... Laden ...

DTRH-zaterdag 30 juni

De Down The Rabbit Hole-zaterdag staat in het teken van Anderson. Paak & The Free Nationals. De beste man had nog iets goed te maken, aangezien hij zijn show van vorig jaar af moest zeggen. De rest van de dag is er ook genoeg te beleven. Met optredens van David Byrne en Fever Ray zal het gegarandeerd een interessante dag worden. Welke acts omcirkel jij in je programmaboekje?

Down The Rabbit Hole zaterdag

View Results

Laden ... Laden ...

DTRH-zondag 1 juli

De laatste festivaldag is zeker niet de minste. Met als knallende afsluiter de legendarische Nick Cave & The Bad Seeds wordt deze dag gegarandeerd een succes. Franz Ferdinand staat op dat zelfde grote podium. Maar ook hele andere genres worden vertegenwoordigd: zo sluit de alternatieve hiphop van GoldLink de dag in de Teddy Widder af. Of kijk eens bij de indiepop van St. Vincent. Het is een dag van vele stijlen. Welke stijl wordt het voor jou?

Down The Rabbit Hole zondag

View Results

Laden ... Laden ...

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt Down The Rabbit Hole 2018 plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds en Anderson. Paak & The Free Nationals als headliners wordt er flink uitgepakt voor de alweer vijfde editie. Kortom: de verwachtingen zijn hooggespannen. Het festival werd in het festivalrapport van 2017 nog het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat DTRH dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.