Down The Rabbit Hole
Featured
1-3 juli 2022
Nederland
Beuningen, Nederland

De Jeugd Van Tegenwoordig special guest op Down The Rabbit Hole 2018

De Jeugd van Tegenwoordig Formule
De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

Watskeburt?! Niemand minder dan De Jeugd Van Tegenwoordig is dit jaar special guest op Down The Rabbit Hole 2018. Naast hun eigen optreden op de vrijdag, zullen ze nog allerlei andere activiteiten organiseren op het festival.

Willie Wartaal presenteert een talkshow, Vjèze Fur werkt aan het kunstwerk De Paradijselijke Tuin en Faberyayo organiseert een live-podcast van Yous & Yay: New Emotions, samen met Sef. Ook hosten ze de hele club én gast-dj’s vanachter de decks tijdens de open-air clubnacht Seksueel Relevant in de Avant Garden op zaterdagnacht.

Je hoeft De Jeugd dan ook zeker niet gemist te hebben tijdens de vijfde editie van het festival! Via sociale media geeft Down The Rabbit Hole alvast een voorproefje:

De Jeugd Van Tegenwoordig

jeugd van tegenwoordig
jeugd van tegenwoordig

In 2015 had De Jeugd Van Tegenwoordig iets te vieren: ze bestonden toen tien jaar. Dat werd groots gevierd met een tour langs zalen en festivals, en een nieuw album. In 2016 kwamen ze met Watskeburt?! – De Musical: een musical waar zij zelf niet letterlijk in meespelen, maar wel aan mee hebben gewerkt. In 2017 waren ze de Ambassadeurs van de Vrijheid. Hiervoor hebben ze opgetreden op de bevrijdingsfestivals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Leeuwarden. 2018 is het jaar dat de mannen, met het nieuwe album LUEK, weer volop op festivals te zien zijn. Naast Down the Rabbit HolePaaspopLowlands en We Are Electric is nu ook Pukkelpop bekendgemaakt.

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Alvast opwarmen voor de aankomende editie? Luister dan onze playlist hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.