Advertisement

Graspop 2018 presenteert signeersessies: o.a. Bullet For My Valentine en Anti-Flag

Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

Graspop 2018 heeft de artiesten voor de signeersessies van dit jaar bekendgemaakt. Onder andere Anti-Flag en Bullet For My Valentine zetten een handtekening op jouw favoriete album of poster. 

Ook Emmure en Seether zullen aankomend weekend aanwezig zijn bij de signeersessies op het Belgische metalfestival. Het exacte tijdschema volgt nog, maar de lijst met artiesten ziet er als volgt uit:

Graspop 2018

Graspop 2018 is inmiddels helemaal uitverkocht. Heb jij geen ticket weten te bemachtigen? Geen nood, want dan ben je bij Festileaks dit weekend op het juiste adres. Festileaks doet vanaf donderdag weer verslag van het festival. Gedurende het festival lees en zie je het belangrijkste nieuws op onze website en onze social media-kanalen. Vorig jaar resulteerde dat in dit Festivalrapport.

Graspop 2018

Graspop metal publiek
Foto: Jens de Haes

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron Maiden, Guns ‘N Roses en Volbeat. Het festival is reeds uitverkocht, maar je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijsten. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen