Mozes and the Firstborn vervangt Susanne Sundfør op Best Kept Secret 2018

Mozes And The Firstborn 3 On Stage

De organisatie van Best Kept Secret 2018 maakt bekend dat Susanne Sundfør haar optreden op het festival heeft moeten cancellen. Mozes and the Firstborn zal de plek van de zangeres overnemen.

Komend weekend volg je Best Kept Secret 2018 via onze website.

Slecht nieuws voor fans van Susanne Sundfør. Het geplande optreden op Best Kept Secret gaat op de openingsdag van het festival niet door. Mozes and the Firstborn betreedt om 17:30 Stage Three. De show overlapt met de dj-set van de band uit Eindhoven. De organisatie heeft Mondays bereid gevonden de lege plek in The Casbah over te nemen.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend; wacht dus niet te lang.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen, de lastigste clashes en de grote Festival Paklijst. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen