Weerbericht Best Kept Secret 2018: “Het hele weekend moet je rekening houden met onweersbuien”

Regen Best Kept Secret
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De weersverwachting voor Best Kept Secret 2018 is wisselvallig. Periodes van zon worden afgewisseld met momenten van regen en onweer. De weersvoorspelling betekent vooral: veel en veelzijdig inpakken. Meteoroloog Yannick Damen van Weeronline bespreekt het weerbericht van Hilvarenbeek.

Vrijdag 8 juni

? Verwachting: Enkele buien met kans op onweer, meer bewolking dan zon, warm, nauwelijks wind
Temperatuur: 26°C
Aankomsttijd: Probeer rond 11.00 te komen, dan kan je het tentje droog opzetten
Kledingadvies: Korte broek, t-shirt maar ook een poncho, zonnebrand smeren tijdens zonnige momenten
⛺ Nacht: 20°C om 00.00. De buien die vallen zijn ’s nachts korter en minder fel. Waarschijnlijk geen onweer. Slaapzak is overbodig
Weercijfer: 7

“In de ochtend valt er een enkele bui, afgewisseld met veel droge momenten en bewolking. In de middag kan het zonnetje tevoorschijn komen en kunnen ook onweersbuien ontstaan. Het is broeierig warm. In de avond blijft het lang warm, maar ook dan is er kans op buien.”

Zaterdag 9 juni

? Verwachting: Enkele buien met kans op onweer, vrij veel bewolking, warm, nauwelijks wind
Temperatuur: 28°C
Aankomsttijd: Probeer rond 12.00 te komen, dan vallen de minste buien
? Kledingadvies: Korte broek, t-shirt maar ook een poncho, zonnebrand smeren tijdens zonnige momenten
⛺ Nacht: 20°C om 00.00. De buien die vallen zijn ’s nachts korter en minder fel. Waarschijnlijk geen onweer. Slaapzak is overbodig
Weercijfer: 5

“In de ochtend valt een enkele bui, afgewisseld met een zonnige periode en wolkenvelden. Na het middaguur ontstaan meer buien met kans op onweer. In de avond kan ook een enkele onweersbui ontstaan. Het is plakkerig warm.”

Zondag 10 juni

Verwachting: Veel buien met kans op onweer, vrij veel bewolking, enkele zonnige momenten, warm, nauwelijks wind
Temperatuur: 26°C
Aankomsttijd: Maakt niet uit, buien vallen de hele dag door
? Kledingadvies: Korte broek, t-shirt maar ook een poncho, zonnebrand smeren tijdens zonnige momenten
⛺ Nacht: 18°C om 00.00. De buien verdwijnen geleidelijk, er is kans op een enkele bui. Het wordt langzaam droog. Slaapzak is overbodig
Weercijfer: 5

“Waar op zaterdag een enkele bui valt, vallen er op zondag een stuk meer. Dat begint al in de ochtend. Gedurende de middag kan het even droog zijn, waarna waarschijnlijk weer onweersbuien ontstaan. Ook in de avond is er kans op een onweersbui. De buien worden in de loop van de avond minder heftig. Op maandagochtend kan je het beste einde van de ochtend inpakken, in de vroege ochtend kunnen nog buien vallen.”

Best Kept Secret 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het kopen van je weekendticket, deze zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Ook zijn kaarten voor de zondag nog te verkrijgen.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.