Update: zo kom je binnen bij de ondergrondse bar op Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole 2017

Natuurlijk wisten we al dat er het een en ander is aangepast op het festivalterrein van Down The Rabbit Hole. Toch weet het festival ons nog te verrassen. Deze keer met een heuse ondergrondse bar.

Het lijkt gewoon een klein huisje, daar links naast de ingang van het festivalterrein in Beuningen. Maar hier is meer aan de hand: het is de ingang van de nieuwste ondergrondse bar van Down The Rabbit Hole.

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Hoe kom je binnen?

Maar als je de bar wil ontdekken, vertelt een bewaker je dat je een sleutel nodig hebt. En dan? Dan moet je op zoek! Op het festivalterrein lopen namelijk twee dames rond die een zwart shirt met daarop een rode ster dragen. Zij zullen je de sleutel geven.

Foto Thijs / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.