Natuurlijk wisten we al dat er het een en ander is aangepast op het festivalterrein van Down The Rabbit Hole. Toch weet het festival ons nog te verrassen. Deze keer met een heuse ondergrondse bar.

Het lijkt gewoon een klein huisje, daar links naast de ingang van het festivalterrein in Beuningen. Maar hier is meer aan de hand: het is de ingang van de nieuwste ondergrondse bar van Down The Rabbit Hole.

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Hoe kom je binnen?

Maar als je de bar wil ontdekken, vertelt een bewaker je dat je een sleutel nodig hebt. En dan? Dan moet je op zoek! Op het festivalterrein lopen namelijk twee dames rond die een zwart shirt met daarop een rode ster dragen. Zij zullen je de sleutel geven.

Foto Thijs / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2018

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?