Proberen op Best Kept Secret 2018: de frikandellenvlaai

Ben jij een groot liefhebber van Limburgse vlaaien en smul jij net zoveel van een lekkere frikandel speciaal? Goed nieuws: op Best Kept Secret 2018 kun je de twee combineren. Dit jaar staat er voor het eerst een foodtruck die de frikandellenvlaai serveert. 

Niks smaakt na een avondje feesten beter dan een lekker vette frikandel speciaal. Dat weten ook Marijke en Sander Lucas, die onder de naam ‘Mirelle Frikandelle‘ op Best Kept Secret een foodtruck hebben. Ze verkopen echter geen doorsnee frikandel, maar ze hebben hem in een nieuw jasje gestopt: een frikandellenvlaai.

De frikandellenvlaai werd eerder geïntroduceerd bij de Aldi. Daar gingen ze al als warme broodjes over de toonbank. Nu zijn de versnaperingen ook in éénpersoons portie op Best Kept Secret te verkrijgen. Er zijn slechts 3000 minivlaaitjes gemaakt, dus wie er eentje wilt scoren moet snel zijn! Is de frikandellenvlaai dan het best bewaarde geheim van dit jaar?

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret three
Foto: Juri Hiensch

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. Er is nog maar een klein aantal tickets beschikbaar, dus wees snel!

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.