Signeersessies van JOHAN, Khruangbin, SYML en meer op Best Kept Secret

Best Kept Secret three
Foto: Juri Hiensch

Ben jij dit weekend op Best Kept Secret te vinden en staat één van jouw favoriete artiesten op het programma? De kans is er dat jij als ultieme fan een handtekening kunt bemachtigen bij diverse signeersessies.

Tegenover stage THREE staat namelijk Sounds Tilburg met hun platenzaak. De volgende bands zullen in ieder geval al een signeersessie geven.

Zaterdag

  • 13:15 – 13:45 SYML
  • 17:00 – 17:30 JOHAN

Zondag

  • 14:00 – 14:30 Pitou
  • 16:00 – 16:30 Khruangbin
  • 17:30 – 18:00 Hinds

Ook komt niemand minder dan Father John Misty zijn nieuwe platen signeren, hoe laat dit precies is wordt later bekend gemaakt. Je kunt de platen in ieder geval al even bestellen bij Sounds Tilburg.

Gelukkig hoef je niet het hele weekend rond te lopen met je gloednieuwe lp’s of cd’s, want Sounds Tilburg heeft overal een antwoord op. Ze hebben namelijk een bewaarservice die loopt tot zondagavond, na het laatste optreden van LCD Soundsystem. Zelfs als je je bestelling vergeet op te halen, kun je later nog altijd terecht in de Tilburgse winkel.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Op dit moment viert Best Kept Secret zijn zesde editie. De vorige editie stonden onder andere RadioheadArcade Fire en Run The Jewels nog op het affiche. Maar komende editie kun je genieten van optredens van Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem en meer. Op zoek naar meer informatie of de timetable? Check dan de website van het Brabantse festival. Bij Festileaks volg je bovendien de laatste updates rondom Best Kept Secret, met daarbij livestreams van diverse optredens.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.