Heb jij je ticket al voor Dour 2018? Roep dan snel je feestvrienden bijeen om samen eens flink te gaan puzzelen, de timetable van het festival staat namelijk online!

De ruimschoots affiche-vullende line-up van het festival was reeds compleet in maart, maar tot nu toe was het enkel nog gissen of je de optredens van je favoriete artiesten wel allemaal kon bijwonen. Met 298 uur aan muziek verdeeld over maar liefst 5 dagen en 7 stages komt de festivalbezoeker dit jaar weer voor een aantal lastige keuzes te staan. Blijf je tot de laatste noten bij ODESZA of sta je liever vroeger klaar bij The Chemical Brothers, om dat felbegeerde plekje vooraan te bemachtigen? Check nu snel de timetable om alvast je ideale programma samen te stellen. Succes!

Dour

Dour algemeen

Dour is het grootste muziek- en toeristische event van Franstalig België. Al 29 jaar lang heeft het festival de perfecte formule om één van de meest belangrijke evenementen in Europa te zijn: een unieke, erg diverse programmatie met grote kleppers maar vooral spannende ontdekkingen, een prachtige locatie en een organisatie die haar gelijke niet kent. Naast muziek is er bovendien voldoende ruimte voor andere vormen van kunst en cultuur.

Dour Festival 2018 vindt plaats op 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België. De kaarten voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Weekendtickets zijn verkrijgbaar vanaf € 155,- en voor een dagticket ben je € 75,- kwijt. Kijk voor meer informatie op de website.