Tsar B, Dax J, Soldout en meer onder laatste namen Dour 2018

De laatste namen voor Dour 2018 zijn bekend. Onder meer Tsar B, Dax J en Soldout zijn in juli van de partij op het Belgische festival.

In totaal kondigt de organisatie maar liefst 35 nieuwe namen aan, waarmee het affiche nu echt compleet is. Naast bovengenoemde acts geven ook onder meer Le Motel, Porches en DC Salas optredens in Dour. De kersverse namen worden toegevoegd aan een line-up met onder andere alt-JDiploPaul KalkbrennerSelah SueSoulwax en The Chemical Brothers. Check alle festivalacts op onderstaande poster:

Dour 2018

Dour algemeen

Dour is het grootste muziek- en toeristische event van Franstalig België. Al 29 jaar lang heeft het festival de perfecte formule om één van de meest belangrijke evenementen in Europa te zijn: een unieke, erg diverse programmatie met grote kleppers maar vooral spannende ontdekkingen, een prachtige locatie en een organisatie die haar gelijke niet kent. Naast muziek is er bovendien voldoende ruimte voor andere vormen van kunst en cultuur.

Dour Festival 2018 vindt plaats op 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België. De kaarten voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Weekendtickets zijn verkrijgbaar vanaf € 155,-. Kijk voor meer informatie op de website.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
Bicep
Amelie Lens
Chase & Status
Tickets Kopen