Ben jij creatief, goed in kleuren/verven/schilderen en ga jij elk jaar naar de Zwarte Cross? Dan heeft het festival voor jou de wedstrijd van de eeuw.

De Achterhoek heeft een vlag nodig en jij kan daarbij helpen. Je mag zelf een vlag ontwerpen voor Gelderlandse streek met behulp van een kleurplaat. De ontwerper van de beste vlag gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Het prijzenpakket van deze wedstrijd in ongekend. Niet alleen komt je vlag te wapperen door de hele Achterhoek, je wint ook nog eens 10 jaar lang 2 tickets voor de Zwarte Cross. Dus pak je stiften, verf en glitters erbij en ontwerpen maar!

Zwarte Cross

Zwarte Cross
Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

De Zwarte Cross vindt plaats van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 wordt de 22ste van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van muziek, gezelligheid en natuurlijk heel veel modder. Gedurende 96 uur is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ heeft gewonnen.

Dit jaar staan onder meer Kaiser Chiefs, Volbeat en Triggerfinger op het affiche. Check voor meer informatie de website van het festival. Heb je op dit moment nog geen ticket weten te bemachtigen? Dan ben je helaas te laat. Zwarte Cross 2018 is namelijk compleet uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.