Je leest het goed! Met deze temperatuur is het belangrijk om even af te koelen. Daarom organiseert de festivalleiding vanmiddag een watergevecht op het strand. 

Wie van je vrienden kan wel wat afkoeling gebruiken? Wie heeft behoefte om die warrige (kater)kop even op te frissen? Zorg dan dat je om twee uur op het strandje bij de camping bent!

Down The Rabbit Hole 2018

Foto: Kamiel Scholten

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?