Ze stonden op 6 juli al als headliner op Rock Werchter en ook op de tweede editie van Lollapalooza Paris zullen ze hun Wonderful Wonderful show geven; The Killers. Ken jij de band goed genoeg om de quiz te doorstaan of moet je nog even oefenen? Test hier jouw kennis over Brandon Flowers en co.

Vijf vragen over één artiest of band volgens een vast stramien: ‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Wanneer?’, ‘Welk?’ en ‘Waar?’. Vandaag staan The Killers op het menu in de Artist Quiz. Ken jij de geheimen achter de band of wordt het puur giswerk? Doe de Artist Quiz en kom erachter.

The Killers

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!


Met debuutplaat Hot Fuss in 2004 scoort de uit Las Vegas afkomstige The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ bijvoorbeeld, zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en staat de teller nu op vijf studio-albums. Ter promotie van het laatste album Wonderful Wonderful is de band op dit moment bezig met een wereldwijde tour. Ook festivals worden aangedaan, ze stonden onder andere bovenaan de poster van Rock Werchter en headlinen Lollapalooza Paris.

Lollapalooza Paris

Photo: Nicko Guihal

Lollapalooza Parijs is de tweede Europese versie onder de vlag van het grote Amerikaanse festival. De tweede editie van Lolla Paris vindt komend jaar plaats op 21 en 22 juli in L’Hippodome De Longchamp. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Depeche Mode, Gorillaz, The Killers en Dua Lipa. Weekendtickets à € 149,- zijn inmiddels uitverkocht, maar dagtickets zijn nog wel te krijgen. Meer info is te vinden op de website van het festival. Voor het gemak hebben we de Engelstalige variant voor je gelinkt.