Down The Rabbit Hole
Uitverkocht
1-3 juli 2022
Nederland
Beuningen, Nederland

Herbeleef Down The Rabbit Hole 2018 met de officiële aftermovie

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Paul Thijssen

Ongeveer anderhalve week na afloop van het festival is hij er eindelijk: de aftermovie van Down The Rabbit Hole 2018! Geniet nog één keer na van alle hoogtepunten van het festival.

Dit jaar vierde Down The Rabbit Hole haar lustrum met namen als Queens Of The Stone Age, Anderson .Paak & The Free Nationals, David Byrne, Nick Cave & The Bad Seeds en meer. Het was goed vertoeven op de Groene Heuvels: heerlijke muziek en daarnaast goed weer maakten het weekend zeer geslaagd. Nog een keer terugkijken op dit mooie weekend? Bekijk dan de aftermovie hieronder! Lees ook ons Festivalrapport.

Eerder maakte Down The Rabbit Hole de datum voor de aankomende editie bekend. De zesde editie van het festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli 2019.

Down The Rabbit Hole 2019

DTRH18 lucht
Photo credit: Debbie Spaan / Festileaks

Niet lang na afloop van de editie van dit jaar was het hoge woord eruit: Down The Rabbit Hole 2019 vindt volgend jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli. Er zijn nog geen acts bekend gemaakt voor volgend jaar.

Terugkijken op afgelopen editie? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kan je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Gorillaz
Disclosure
The War On Drugs
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.