Ongeveer anderhalve week na afloop van het festival is hij er eindelijk: de aftermovie van Down The Rabbit Hole 2018! Geniet nog één keer na van alle hoogtepunten van het festival.

Dit jaar vierde Down The Rabbit Hole haar lustrum met namen als Queens Of The Stone Age, Anderson .Paak & The Free Nationals, David Byrne, Nick Cave & The Bad Seeds en meer. Het was goed vertoeven op de Groene Heuvels: heerlijke muziek en daarnaast goed weer maakten het weekend zeer geslaagd. Nog een keer terugkijken op dit mooie weekend? Bekijk dan de aftermovie hieronder! Lees ook ons Festivalrapport.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Eerder maakte Down The Rabbit Hole de datum voor de aankomende editie bekend. De zesde editie van het festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli 2019.

Down The Rabbit Hole 2019

DTRH18 lucht
Photo credit: Debbie Spaan / Festileaks

Niet lang na afloop van de editie van dit jaar was het hoge woord eruit: Down The Rabbit Hole 2019 vindt volgend jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli. Er zijn nog geen acts bekend gemaakt voor volgend jaar.

Terugkijken op afgelopen editie? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kan je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.