Poll: Wat zijn jouw favoriete tracks van The War On Drugs?

Het is alweer bijna een jaar geleden dat The War On Drugs hun meest recente album A Deeper Understanding uitbracht. Deze festivalzomer staat de band onder andere op Pukkelpop, Sziget en Lowlands. Tijdens deze shows zal de band ongetwijfeld materiaal van het laatste album ten gehore gaan brengen. Welke tracks van de Amerikaanse indierockband zou jij graag willen horen?

Met een sterke livereputatie op festivals en vier albums op zak hebben de mannen van The War On Drugs genoeg lekkers om het publiek van te laten smullen. Vandaag bepaal jij uit welke songs de setlist zou moeten bestaan. Hoop jij lekker weg te kunnen dromen bij ‘Strangest Thing’ of hou je meer van uptempo nummers als ‘Red Eyes’? Laat het hier beneden weten!

Poll


Wat zijn jouw favoriete tracks van A Deeper Understanding?

View Results

Laden ... Laden ...


Wat zijn jouw favoriete tracks van Lost In The Dream?

View Results

Laden ... Laden ...


Wat zijn jouw favoriete tracks van Slave Ambient?

View Results

Laden ... Laden ...


Wat zijn jouw favoriete tracks van Wagonwheel Blues?

View Results

Laden ... Laden ...

The War On Drugs

The War On Drugs werd opgericht in 2005, maar de grote doorbraak kwam pas in 2014 met het album Lost In A Dream. In de jaren die volgden waren de mannen veel te vinden op festivals. Zo hebben ze opgetreden op Pukkelpop, Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Vorig jaar bracht de band hun tweede album uit: A Deeper Understanding. Dit jaar touren ze de hele wereld over, met onder andere Lowlands als halte.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.