Warbly Jets cancelt optreden op Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

De eerste kampeerders zijn inmiddels op The Hive gearriveerd. Ondertussen krijgt Rock Werchter met een last minute afzegging te maken. Warbly Jets komt niet naar het festival.

De band stond geprogrammeerd voor een optreden op zondag, maar dat gaat dus niet door. Het festival komt niet met een vervanger voor Warbly Jets, maar heeft het speelschema van The Slope aangepast. Het Amerikaanse viertal zou het podium eigenlijk openen op de slotdag van Rock Werchter.

Eerder vandaag werd bekend dat ook de weekendtickets voor het festival uitverkocht zijn. Last minute beslissers kunnen nog wel naar de donderdag of vrijdag van Rock Werchter.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Deze week barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, The Killers, Franz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn ook nog verkrijgbaar.

Weekendkaarten en dagkaarten voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels wel uitverkocht, maar er is een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive uitverkocht. Meer informatie over het festival vind je op de officiële festivalwebsite of op onze festivalpagina.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen