Rock Werchter 2018 combitickets uitverkocht

Rock Werchter 2017

Op de valreep verkopen de combitickets voor Rock Werchter 2018 toch nog uit. Met nog maar een dag te gaan tot de aanvang van het festival, belooft het dit jaar weer één groot feest te worden.

Het ziet ernaar uit dat het een zonovergoten weekend wordt tijdens de drukbezochte 44e editie van Rock Werchter. De organisatie liet via hun sociale kanalen weten dat de combitickets voor het festival vandaag uitverkocht zijn. Slecht nieuws natuurlijk voor de last-minute beslissers, maar als we van de bekende uitspraak ‘meer zielen, meer vreugd’ uitgaan, gaan we een legendarisch weekend tegemoet.

Toch nog naar Rock Werchter? Er zijn nog wel dagtickets te krijgen voor de donderdag (met o.a. de Gorillaz en Queens of the Stone Age) en vrijdag (met o.a. The Killers en London Grammar).

Kan jij ook niet wachten totdat Werchter begint, maar heb je nog wat hulp nodig bij de laatste voorbereidingen? Wij helpen je graag op weg. Festileaks presenteert: de grote Festival Paklijst voor Rock Werchter. Nóg meer voorpret krijg je door nog eens terug te blikken op alle onvergetelijke momenten uit de rijke geschiedenis van het festival. Test hier wat jij weet over de vorige festivaledities in de Festivalquiz.

Volg Rock Werchter dit weekend via onze Insta Story, tot dan!

Rock Werchter 2018

Aankomend weekend vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Deze zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein is onlangs nog op de schop gegaan. Er is op locatie namelijk een nieuw landschapspark gerealiseerd met veel groen en een betere afwatering. De komst van onder andere Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, Eels en Nick Cave & the Bad Seeds beloven voor weer een onvergetelijke editie te zorgen. Voor het volledige affiche check je de site van Rock Werchter

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist vol met alle acts die op het festival te zien zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen