Nu het einde van Down The Rabbit Hole 2018 in zicht is, heb je natuurlijk al enorm veel zin volgend jaar. Daar kun je gratis bij zijn, mits je de fles met het golden ticket uit het meer vist. 

Na het concert van Franz Ferdinand (Hotot 19:30-20:30) werd er een hele lading flessen in het meer gegooid. Sommige flessen bevatten een persoonlijke boodschap van optredende artiesten. Er is echter één fles met de hoofdprijs: vrijkaarten voor Down The Rabbit Hole 2019. Waar wacht je nog op? Ga zwemmen!

Down The Rabbit Hole 2018

Foto: Kamiel Scholten

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?