Komende week is het ein-de-lijk weer tijd voor Lowlands. Op het programma vinden we onder meer Rhye. Deze week kun je het nieuwste album van de zanger winnen!

Rhye begon in 2013 als een Deens-Canadese samenwerking. Vanaf 2017 werd het vooral het project van de Canadees Mike Milosh en dit jaar kwam het meest recente album uit. Met Blood staat Rhye aanstaande zaterdag op Lowlands. Weet je nu al dat je na dat optreden nog geen genoeg hebt gekregen van de Canadees? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en maak kans op Rhyes nieuwe album Blood.

Om kans te maken hoef je je alleen maar even te abonneren op de Festival Nieuwsbrief, dat doe je via het formulier hieronder. Ben je al geabonneerd? Laat dan hieronder nogmaals even je gegevens achter om alsnog mee te doen.

Bekijk je dit artikel in de Festileaks App? Klik dan hier.

Je checkt hier onze privacy policy.

Rhye

Rhye was oorspronkelijk een duo-project van de Canadees Milosh en de Deen Robin Hannibal. Samen brachten zij in 2013 het debuutalbum Woman uit. Vorig jaar besloot Hannibal echter uit de band te stappen, waardoor Milosh sindsdien het absolute middelpunt van de act is. In de nieuwe samenstelling bracht Rhye begin dit jaar een tweede plaat uit, genaamd Blood. Deze zomer staat Rhye nog op Lowlands. Eerder deed de Canadees All Points East en Northside aan.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Volgende week vindt de 26e editie van het festival in Biddinghuizen plaats, van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.