Weerbericht Pukkelpop 2018: ”Perfect festivalweer met af en toe een bui”

743

De weersverwachting voor Pukkelpop 2018 is wisselvallig. De weersvoorspelling blijft qua temperatuur redelijk aangenaam, met zon, bewolking en kans op een bui. Meteoroloog Yannick Damen van Weeronline bespreekt het weerbericht in Hasselt, België.

Woensdag 15 augustus

?️Verwachting: Veel zon, soms wat stapelwolken en de hele dag droog
?Temperatuur: 27°C
?Aankomsttijd: maakt niet uit
?Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje
Nacht: 15°C
?Weercijfer: 8

“Pukkelpop begint met heerlijk zomerweer. Overdag is er veel zon met her en der stapelwolken. De eerste dag blijft het de hele dag droog. ‘s Avonds koelt het af naar 22°C en door een heldere dag is 15°C de minimumtemperatuur. Een zomerslaapzak volstaat.”

Donderdag 16 augustus

?️Verwachting: Volop zon, stapelwolken, ‘s avonds kans op onweer
?Temperatuur: 30°C
?Aankomsttijd: ochtend of middag
?Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje
Nacht: 14°C
?Weercijfer: 8

“Op de donderdag van Pukkelpop krijg je veel te zien van de zon. Ondanks enkele stapelwolken is het belangrijk jezelf goed in te smeren. In de loop van de middag wordt de bewolking dichter en ‘s avonds neemt de kans op een onweersbui steeds verder toe. ‘s Nachts blijft het bewolkt met kans op een bui. ”

Vrijdag 17 augustus

⛅️Verwachting: De ochtend start bewolkt met kans op een bui, in de loop van de ochtend steeds meer zon
?Temperatuur: 24°C
?Aankomsttijd: in de loop van de ochtend
?Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje
Nacht: 12°C
?Weercijfer: 7

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

“De nacht zet op vrijdagochtend nog even door met kans op een enkele bui. In de loop van de ochtend neemt de bewolking gelukkig steeds meer af en laat de zon zich weer zien. Het koelt in de loop van de nacht af naar zo’n 12°C, maar ook nu volstaat een zomerslaapzak. Weet je van jezelf dat je een koukleum bent, dan is een dekentje geen overbodige luxe.”

Zaterdag 18 augustus

⛅️Verwachting: zon, stapelwolken, droog en een zwak briesje
?Temperatuur: 24°C
?Aankomsttijd: maakt niet uit
?Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje
Nacht: 15°C
?Weercijfer: 8

“Pukkelpop sluit af met een dag heerlijk festivalweer. Het weer is vergelijkbaar met de vrijdag, maar op de slotdag blijft het droog. De laatste nacht van het festival is bewolkt. Daardoor blijft het zo’n 15°C terwijl je jouw laatste danspasjes zet.”

Check voor het meest actuele weerbericht Weeronline.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018.  Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.

Content Manager | Nieuws, video, interviews en weerman in opleiding

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.