Dauwpop en Vestrock 2019 strikken Nothing But Thieves

Nothing But Thieves
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nothing But Thieves houdt wel van een feestje. De Britse band is volgend jaar te zien op twee jubilerende festivals: Dauwpop en Vestrock.

Dauwpop vindt komend jaar, als vanouds, plaats op Hemelvaartsdag (30 mei). Met Nothing But Thieves maakt het festival de eerste headliner voor de 25e verjaardag bekend.

Ook Vestrock is jarig en viert dit jaar zijn 10e verjaardag. Nothing But Thieves speelt op de eerste dag van het festival. Voor beide festivals is Nothing But Thieves de eerste bekendmaking.

Nothing But Thieves

Foto: Kamiel Scholten

Nothing But Thieves is een alternatieve rockband uit het Britse Southend-on-Sea. De band bestaat uit Conor Mason (zang en leadgitaar), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (keyboard en gitaar), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). Na de oprichting in 2012 werd in 2013 het eerste succes geboekt met debuutsingle ‘Itch’. Debuutalbum Nothing But Thieves kwam uit op 16 oktober 2015. Naast ‘Itch’ zijn ook hits als ‘Wake Up Call’ en ‘Trip Switch’ hierop te vinden.

Dauwpop 2019

Dauwpop 2018
foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2019 vindt Dauwpop weer zoals gewoonlijk plaats op Hemelvaartsdag. Op 30 mei barst daar het feest los en kun je genieten van shows op verschillende podia. Afgelopen editie stonden onder meer KensingtonThe HivesTriggerfinger en Jett Rebel op de planken in Hellendoorn. Komende editie staat onder meer Nothing But Thieves op het programma. Voor een goede impressie van het festival kun je het festivalrapport van dit jaar bekijken. Meer informatie over het festival is te vinden op de officiële festivalsite.

Vestrock 2019

Vestrock vindt komend jaar plaats van 31 mei tot en met 2 juni in Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche. Dit jaar is Nothing But Thieves een van de publiekstrekkers. Kaarten voor het festival gaan op 1 oktober in de verkoop. Meer informatie is te vinden op de website van Vestrock.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen