Kiss kondigt afscheidstournee aan

Kiss stopt er na een carrière van 45 jaar mee. De Amerikaanse band heeft besloten nog één laatste keer de wereld over te reizen met de One Last, KISS End of The Road World Tour.

Hoewel de tour is aangekondigd, blijven de exacte tourdata nog even uit. Zanger Gene Simmons laat wel via Instagram weten dat het de “luidste tour ooit wordt, met de meeste hits en de meeste explosies.” Hij bedankt ook alle fans die in de afgelopen vier decennia een optreden van de band hebben bezocht.

Deze zomer gaf Kiss nog diverse optredens op Europese festivals, zoals het Spaanse Resurrection Fest en Rock Fest Barcelona. Via de website van de band kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief over de afscheidstournee. Hierin wordt op een later moment meer informatie over tourdata en de voorverkoop bekendgemaakt.

Kiss

kiss

De Amerikaanse hardrockband werd in 1973 opgericht in New York City. Met hun onmiskenbare looks en grootse liveshows groeiden ze in mum van tijd uit tot één van de best-verkopende bands aller tijden. Niets is te gek bij de optredens van de rockers: van uitgebreide pyrotechniek tot rokende gitaren; van het spugen van bloed tot het spuwen van vuur. ‘I Was Made For Loving You’ is de grootste hit die de band wereldwijd heeft gehad. In 2014 kreeg Kiss een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame.