This post is also available in: English

Dat Sziget 2019 de eerste headliner al in september bekend maakt lieten ze al snel weten. Nu heeft het festival ook de exacte datum gegeven: 20 september. 

Waar de eerste headliner voor Sziget 2018 pas in januari bekend werd gemaakt, hoeven we nu niet lang meer te wachten. Aankomende 20 september , klokslag 11:00 uur maakt Sziget de eerste namen voor de 27e editie bekend. Benieuwd wie de eerste grote naam voor het Hongaarse festival wordt? Wij hebben de 10 grootste kanshebbers al voor je op een rijtje gezet!

Kaartverkoop

Wat betreft de kaartverkoop laat de organisatie ook alvast van zich horen. De eerste tickets gaan vanaf 1 oktober over de virtuele toonbank. Weet jij al zeker dat je volgend jaar naar Sziget wilt afreizen? Blok deze datum dan in je agenda!

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan ons Festivalrapport voor een sfeerverslag van de afgelopen editie.

Sziget 2019

Sziget 2018
Credits: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Tickets voor het festival gaan op 1 oktober in de verkoop.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?