Sziget 2019 maakt ticketprijzen bekend

Sziget Festival 2018

Tickets voor Sziget 2019 zijn vanaf 1 oktober te koop. De ticketprijzen vallen €14 duurder uit dan de voorgaande editie.

Wie in de eerste 24 uur zijn ticket koopt, krijgt een fikse korting op zijn kaart. Een 7 Days-Pass gaat dan over de toonbank voor €289. Dit bedrag wordt vervolgens geleidelijk opgeschroefd naar €339.

Naast een lagere ticketprijs krijgen kopers in de eerste 24 uur ook een Szitizen Prime pakket. Dat pakket bestaat uit een muts, gymsack, rietje (rvs), patches, speld en stickers.

Wat je ook terugkrijgt in ruil voor dat geld, is een optreden van Ed Sheeran. Dat is de eerste bevestigde act die het Hongaarse festival.

Sziget 2019

Sziget 2018
Credits: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Het festival wordt geopend door Ed Sheeran. Tickets voor het festival gaan op 1 oktober in de verkoop.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen