De feestmaand is aanstaande, dus de verlanglijstjes vliegen weer in het rond. Zo ook de Festival Wishlists, waarbij het festivalpubliek aangeeft wie ze graag op de grootste festivals van Europa willen zien. Pinkpop en Rock Werchter kregen van jullie een lijst om hun vingers bij af te likken. Deze week gaan we samen voor het ultieme droomaffiche van Best Kept Secret 2019.

Alle reacties zijn gelezen en de stemmen zijn geteld. Stemmen genoeg, maar we hebben maar plek voor drie headliners. Als het aan jullie ligt wordt de line-up aangevoerd door The Cure, Tame Impala en natuurlijk de reeds bevestigde Bon Iver. Drie grote namen, maar dat zijn niet de enige parels op de poster…

De ideale Best Kept Secret poster

Jullie hebben samen een aardig affiche bij elkaar gestemd. De diverse genres zijn goed vertegenwoordigd. ‘Friday I’m In Love’ en ‘Tonight Tonight’ zingen we mee bij The Cure en The Smashing Pumpinks. Waarbij we later onze agressie even kwijt kunnen bij IDLES. Het aankomende album checken bij Balthazar en genieten van de veelzijdigheid van BROCKHAMPTON. Dansen doen we zeker bij Robyn, Maribou State, 2manydjs en dan laten we ons ’s avonds onderdompelen in de psychedelische sfeer van Tame Impala.

De geloofwaardigheid

De namen die jullie graag willen zien vallen nog niet eens zo ver van de festivalboom. Een paar uur geleden zijn namelijk Interpol, Mac DeMarco, Kurt Vile and The Violators bevestigd. Thom Yorke is vrij exclusief en heeft nog geen tourdata gepland staan in 2019. Maar er staan zeker artiesten op die onlangs nieuw werk uitbrachten of binnenkort uit gaan brengen. Bijvoorbeeld Interpol, Kurt Vile and The Violators en Balthazar. Daarnaast zijn er een aantal acts al voor andere Europese festivals bevestigd. Zo staan The Cure en Tom Misch al op Rock Werchter en komen The Cure, Robyn, Christine and The Queens, Spiritualized en BROCKHAMPTON naar Roskilde.

We zijn benieuwd wat de programmeur van Best Kept Secret van plan is! Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt aankomend jaar plaats van 31 mei tot en met 2 juni in Hilvarenbeek. Vanaf vrijdag 30 november en zaterdag 1 december begint het festival met de ticketverkoop. Kom alvast in de stemming door de playlist te beluisteren en het festivalrapport terug te lezen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.