Best Kept Secret 2019 strikt Interpol, Mac DeMarco en meer

BKS 2018
Foto: Ben Houdijk (Best Kept Secret 2018)

Na de bevestiging van Bon Iver kondigt de organisatie van Best Kept Secret opnieuw namen aan. Onder andere Interpol en Mac DeMarco spelen volgend jaar in Hilvarenbeek.

Naast Interpol en Mac DeMarco onthult het festival direct de komst van Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex. De namen geven in het eerste weekend van juni acte de présence aan het indrukwekkende strand van Hilvarenbeek. Drie van deze vier nieuwe namen staan overigens op jullie Festival Wishlist voor Best Kept Secret 2019.

Met dit nieuws lost de festivalorganisatie het startschot voor de eerste verkoop vandaag: om 10 uur start namelijk de verkoop van de bungalows, chalets, camper/caravan-plekken en comfortabele tenten. Morgen, zaterdag 1 december om 10:00 uur, gaan de losse festivaltickets in de verkoop.

Interpol

Interpol wordt 20 jaar geleden in New York opgericht en wordt sindsdien gerekend tot postpunkrevival-band. Het debuutalbum Turn On The Bright Lights uit 2012 brengt de band grote bekendheid binnen de underground rockscene. In 2018 bracht Interpol alweer de zesde langspeler uit, Marauder, wat ze o.a. al langs Roskilde 2018 bracht. In 2019 is dus BKS aan de beurt, wat overigens niet de eerste keer is voor de Amerikanen. In 2014 stond Interpol al eerder op het hooofdpodium van het festival.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt aankomend jaar plaats van 30 mei tot en met 2 juni in Hilvarenbeek. Onder andere Bon Iver, Interpol en Kurt Vile & The Violators behoren tot de eerste bevestigingen. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite. Benieuwd hoe de afgelopen editie van het festival was? Check dan snel het festivalrapport.

Alvast opwarmen voor de aankomende editie? Beluister dan onze playlist op Spotify! Zo blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen