George Ezra, Richard Ashcroft en meer naar Neighbourhood Weekender 2019

George Ezra
George Ezra via FKP Scorpio

Neighbourhood Weekender heeft de eerste namen voor de editie van 2019 bekendgemaakt. Onder meer George Ezra, Richard Ashcroft en The Vaccines staan op het festival volgend jaar.

Ook Nothing But Thieves en Primal Scream maken hun opwachting. Meer acts zullen zich nog bij de line-up gaan voegen. Alle tot nu toe aangekondigde namen vind je hieronder op de poster:

Het festival vindt een week voor Best Kept Secret 2019 plaats. De kans dat er een aantal namen van de line-up van  Neighbourhood Weekender ook daar zullen staan is dus zeker aanwezig.

George Ezra

George Ezra timmert al jaren goed aan de weg met optredens op festivals als Rock Werchter, Glastonbury, Pinkpop, Sziget en Hurricane/Southside. De jonge Brit brak door met hits als ‘Budapest’ en ‘Cassy O’. Ook dit jaar stond hij op festivals zoals Colours of Ostrava en Rock en Seine. In 2014 kwam zijn debuutalbum Wanted on Voyage uit en George loste daarmee de hoge verwachtingen in. Eind maart kwam zijn tweede album Staying at Tamara’s uit en hij gaat daarmee rustig door met touren. Op 13 mei 2019 staat hij in Ahoy Rotterdam.

Neighbourhood Weekender 2019

Neighbourhood Weekender 2019 vindt plaats in het weekend van 25 en 26 mei 2019. Het wordt gehouden in het Victoria Park in Warrington, Engeland. In 2018 stonden onder andere Jake Bugg, Editors en Noel Gallagher’s High Flying Birds op het affiche. Tickets voor 2019 gaan op 16 november in de verkoop. Meer informatie is te vinden op de website.