Mad Cool Festival 2019 hint naar nieuws op zondag

2224
Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Mad Cool Festival 2019 laat niet meer lang op zich wachten. Via sociale media teast het festival naar zondag 4 november. Het festival lijkt dan met het eerste nieuws te komen.

Mad Cool verwijst via sociale media naar zondag 4 november. Wat ze gaan bekend maken blijft momenteel nog een raadsel. Het zou zo maar te maken kunnen hebben met de eerste namen. Over de opvolgers van onder andere Arctic Monkeys, Pearl Jam, Franz Ferdinand en Ben Howard is namelijk nog niets bekend.

View this post on Instagram

? #MadCool2019

A post shared by Mad Cool Festival (@madcoolfestival) on

http://https://www.instagram.com/p/BpmTCZuhePB/

Mad Cool Festival 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Komend jaar vindt de vierde editie van Mad Cool festival plaats, van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Vooralsnog is er niets bekend over optredende artiesten. Voor meer informatie en ticketprijzen kun je terecht op de officiële site. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport of bekijk de officiële aftermovie.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.