Mad Cool Festival 2019 laat niet meer lang op zich wachten. Via sociale media teast het festival naar zondag 4 november. Het festival lijkt dan met het eerste nieuws te komen.

Mad Cool verwijst via sociale media naar zondag 4 november. Wat ze gaan bekend maken blijft momenteel nog een raadsel. Het zou zo maar te maken kunnen hebben met de eerste namen. Over de opvolgers van onder andere Arctic Monkeys, Pearl Jam, Franz Ferdinand en Ben Howard is namelijk nog niets bekend.

View this post on Instagram

🔎 #MadCool2019

A post shared by Mad Cool Festival (@madcoolfestival) on

http://https://www.instagram.com/p/BpmTCZuhePB/

Mad Cool Festival 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Komend jaar vindt de vierde editie van Mad Cool festival plaats, van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Vooralsnog is er niets bekend over optredende artiesten. Voor meer informatie en ticketprijzen kun je terecht op de officiële site. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport of bekijk de officiële aftermovie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.