Zelfbevestiging: Tash Sultana naar Mad Cool 2019

Tash Sultana heeft haar komst naar het Spaanse festival Mad Cool verklapt. De Australische zangeres maakte dit nieuws zelf bekend via sociale media.

Tash Sultana is terug op tour. In juni en juli staat de zangeres in een aantal zalen in Europa, zoals de Ziggo Dome in Amsterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Maandagmiddag maakte de zangeres zelf bekend dat ze in juli naar het Spaanse festival komt. Voor Tash is dit de eerste bekendmaking voor een Europees festivaloptreden in 2019. Het zou dus goed kunnen dat er later nog meer bij komen.

Mad Cool maakte eerder al een aantal namen bekend voor de editie van 2019: onder andere The National, Bon Iver en The 1975 zijn geboekt voor het festival.

UPDATE: inmiddels heeft Mad Cool festival zelf Tash Sultana aangekondigd.

Tash Sultana

Tash Sultana

Tash Sultana is een Australische zangeres. Ze maakt alternatieve rockmuziek en staat bij optredens helemaal alleen op het podium; ze staat ook wel bekend als een heuse eenmansband. Op 31 augustus 2018 is haar debuutalbum Flow State in de rekken verschenen. Met dit album is ze nu aan het touren door Amerika. In juni en juli trekt de zangeres deze tour door naar Europa. Hier kun je haar volledige tourschema bekijken. In 2017 stond ze nog op Lowlands, waar ze volgens lezers van Festileaks één van de hoogtepunten van het weekend was.

Mad Cool 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Volgend jaar vindt de vierde editie van Mad Cool festival plaats, van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Met The National, The 1975 en The Cure zijn de eerste namen op het affiche een feit. Vorig jaar gaven onder andere Pearl Jam, Depeche Mode, Queens of the Stone Age, Jack White en Tame Impala optredens in de Spaanse hoofdstad. Voor meer informatie over het festival en tickets kun je terecht op de officiële site. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2023

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €87. Combitickets vanaf €208. Kopen