Mad Cool 2019 kondigt Bon Iver en meer aan

Bon Iver
Photo: Cameron Wittig & Crystal Quinn

Bon Iver komt naar Mad Cool Festival, dat maakt het festival vandaag bekend. De line-up van de vierde editie van Mad Cool 2019 begint daarmee al aardig vorm te krijgen.

Dit weekend maakte Mad Cool Festival ook bekend dat Milk Teeth en The Snuts te vinden zijn op het festival. Eerder werden onder andere The Cure en The National aangekondigd.

De Amerikaanse band Bon Iver lijkt een drukke festivalzomer tegemoet te zien, eerder werden ze ook al aangekondigd voor NOS Alive, Bergenfest en Northside. Er zijn nog geen festivaloptredens in Nederland en België bekend gemaakt.

Bon Iver

Photo: Cameron Wittig & Crystal Quinn

De Amerikaanse singer-songwriter Bon Iver is een bijzondere artiest. In de drie studioalbums die hij uitbracht is zoveel verandering te horen dat het soms moeilijk te geloven is dat dezelfde artiest deze nummers schreef. Bon Iver brak in 2007 door met zijn debuutalbum For Emma, Forever Ago. In 2011 volgde er nog een album, maar daarna werd het even stil. Begin 2016 liet Justin Vernon ineens weer van zich horen. Er kwam een nieuw album, 22, A Million, waarna een uitgebreide tournee volgde.

Mad Cool Festival

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Volgend jaar vindt de vierde editie van Mad Cool festival plaats, van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Met The National, The 1975 en The Cure zijn de eerste namen op het affiche een feit. Vorig jaar gaven onder andere Pearl Jam, Depeche Mode, Queens of the Stone Age, Jack White en Tame Impala optredens in de Spaanse hoofdstad. Voor meer informatie over het festival en tickets kun je terecht op de officiële site. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2023

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Kopen