Advertisement

The National naar Mad Cool 2019

The National
Photo: Christian Hedel (Lollapalooza Berlin 2018)

Na diverse hints wordt vandaag de stilte rondom Mad Cool 2019 doorbroken met de eerste naam. Niemand minder dan The National is volgend jaar in de Spaanse hoofdstad te bewonderen!

Het is de eerste festivalshow van 2019 voor The National; hiermee neemt de kans toe dat ze ook op andere festivals zullen verschijnen. Vorig jaar was de band nog te bewonderen op onder meer Best Kept Secret, TW Classic en Milano Rocks.


Mad Cool vindt volgend jaar alweer voor de vierde keer plaats, in de Spaanse hoofdstad Madrid. Met The National is de eerste naam inmiddels bevestigd, maar er komen binnenkort nog vele namen bij. Vorig jaar waren onder andere Pearl Jam, Artic Monkeys, Depeche Mode, Tame Impala en Nine Inch Nails aanwezig.

The National

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. Vorig jaar brachten ze alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Dit album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam.

Mad Cool 2019

Mad Cool 2018
Photo: Robin Noordhoek / Festileaks

Volgend jaar vindt de vierde editie van Mad Cool festival plaats, van 11 juli tot en met 13 juli in Madrid. Met The National is de eerste naam op het affiche een feit. Voor meer informatie over het festival en tickets kun je terecht op de officiële site. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen