Tash Sultana naar NOS Alive 2019

NOS Alive 2019 onthult de komst van Tash Sultana. De Australische zangeres gaat op vrijdag 12 juli te zien zijn. Met het optreden maakt ook Rock Werchter kans op een bezoek van de Australische.

Eerder liet de zangeres van ‘Down Under’ zelf al weten dat ze op Mad Cool gaat spelen. Haar tweede festival show is door NOS Alive zelf aangekondigd. Met deze shows op de agenda is de mogelijkheid aanwezig dat we de Australische zangeres ook op Rock Werchter gaan zien.

Naast The Cure, Bon Iver en Smashing Pumpkins is Tash Sultana de vierde naam op het affiche.

Tash Sultana

Tash Sultana

Tash Sultana is een Australische zangeres. Ze maakt alternatieve rockmuziek en staat bij optredens helemaal alleen op het podium; ze staat ook wel bekend als een heuse eenmansband. Op 31 augustus 2018 is haar debuutalbum Flow State in de rekken verschenen. Met dit album is ze nu aan het touren door Amerika.

In juni en juli trekt de zangeres deze tour door naar Europa. Ze is onder andere in de Ziggo Dome in Amsterdam en in het Sportpaleis te Antwerpen te zien. Hier kun je haar volledige tourschema bekijken. In 2017 stond ze nog op Lowlands, waar ze volgens lezers van Festileaks één van de hoogtepunten van het weekend was.

NOS Alive 2019

Photo: Arlindo Camacho

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 13e editie van dit zomerse festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Oeiras, Portugal. Over de jaren heen heeft NOS Alive grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2018 traden onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age op.

Voor aankomend jaar zijn onder andere The Cure en Bon Iver de eerste namen op het affiche. Zowel dag- als weekendtickets zijn nu al te verkrijgen op de site. Prijzen verschillen van € 65,- voor een dagticket, tot € 149,- voor een weekendticket.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen