Advertisement

‘Douwe Bob en Inge van Calkar voor Eurosonic Open Air 2019’

Douwe Bob
Foto: Bart Heemskerk

Inge van Calkar bevestigt op Facebook een optreden op Eurosonic Open Air 2019. In het bericht is ook de komst van Douwe Bob te zien. De organisatie heeft zelf nog niets officieel bevestigd. 

Een deel van de line-up van Eurosonic Open Air is vroegtijdig bekend gemaakt. Zangeres Inge van Calkar maakt op social media bekend dat ze op het gratis festival Eurosonic Open Air te zien is. Naast haar eigen optreden maakt ze ook de komst van Douwe Bob bekend.

De organisatie wil zelf echter nog niets officieel bevestigen. “Daar zeggen we pas over drie weken wat over, eerder niet.” aldus Eurosonic Noorderslag.

De komst van Douwe Bob en Inge van Calkar werd al eerder bekend gemaakt voor Noorderslag. Zij voegen zich bij alle eerdere bekend gemaakte bands zoals Thomas Azier en Famke Louise.

In de Instagram post hieronder vind je de officiële bevestiging:

https://www.instagram.com/p/Bq9o4fUl5bE/

 

Eurosonic Open Air 2019

Eurosonic Open Air 2019 vindt op zaterdag 19 januari plaats Groningen. Het festival is gratis te bezoeken en vindt plaats op de Grote Markt in Groningen. Het festival is een onderdeel van Eurosonic Noorderslag. Dit festival fungeert ieder jaar als broedplaats voor nationaal en internationaal talent.

Jaarlijks worden tijdens Eurosonic Noorderslag de Popprijs en de European Festival Awards uitgereikt. De Popprijs is voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Deze prijs ging vorig jaar naar Kensington. De European Festival Awards zijn voor de beste festivals van Europa. Afgelopen editie gingen onder meer Sziget en Down The Rabbit Hole er met deze prijzen vandoor.

Meer informatie over dit festival kun je vinden op de festivalwebsite.