De beste reacties op de show van Anderson .Paak op Down The Rabbit Hole 2018

Anderson Paak DTRH 2018

Afgelopen zaterdag sloten Anderson .Paak & The Free Nationals de zaterdag van Down The Rabbit Hole 2018 af. Daarmee haalden zij het optreden dat ze in 2017 moesten cancelen in. Maar wat vond het publiek ervan? Festileaks zet de beste reacties op social media voor je op een rijtje.

Hij moet het niet hebben van visuals of een overdaad aan confetti. Wel van zichzelf: Anderson .Paak staat bekend als muzikale duizendpoot en rasentertainer. Waar hij ook staat, de spotlights zijn op hem gericht. En niet in de laatste plek om zijn creatieve outfits. Maar hoe bracht hij het ervanaf volgens het publiek van Down The Rabbit Hole?

Fans die helemaal flabbergasted zijn


De muzikale capriolen van Anderson .Paak, het talent van The Free Nationals en de combinatie van die twee: het laat menig festivalbezoeker met een euforisch gevoel achter. Woorden om de show te duiden schieten zelfs tekort.

Ook complimenten van andere artiesten


De complimenten komen echter niet alleen van festivalgangers. Ook andere artiesten uit het festivalwereldje zien de show van Anderson .Paak & The Free Nationals en zijn onder de indruk. Zo ook Johannes Sigmond, beter bekend onder zijn artiestennaam Blaudzun.

Veel aandacht voor dé outfit

Anderson Paak DTRH 2018

Als het op kleding aankomt is Anderson .Paak een man van detail. Alles lijkt zorgvuldig bij elkaar gezocht. Speciaal voor Down The Rabbit Hole 2018 dost hij zich uit in een outfit met een Nederlands tintje: muts, broek, de tekst op het shirt en zelfs de glazen van zijn zonnebril kleuren oranje.

Maar ook hier klachten over het geluid

Net als bij Queens Of The Stone Age op vrijdag doen sommige mensen hun beklag over het geluid, dat niet overal goed te horen is. Dat is jammer natuurlijk, maar gelukkig weet het publiek sommige nummers zo hard mee te zingen dat men het tot in Nijmegen moet horen. Wat wil je ook anders, als je ‘The Next Episode’ in de mix gooit?

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen