Hello Festival 2019 presenteert BLØF en Milow

Foto: Set Vexy

De Zeeuwse popgroep BLØF geeft begin juni 2019 een optreden op Hello Festival. Dat maakt de organisatie bekend via de sociale media. Tevens is Milow aangekondigd.

BLØF en Milow spelen beide op zaterdag 8 juni 2019 op het festival. Ze voegen zich bij de eerdere bevestigingen van onder andere Lenny Kravitz.

Het is voor de Zeeuwen niet de eerste festivalbevestiging van 2019. Zo staat de band in 2019 traditiegetrouw op het door hen zelf georganiseerde Concert At Sea. Tevens spelen zij op het Utrechtse Central Park Festival. De band stond dit jaar nog op Pinkpop.

De officiële bevestiging voor hele festival vind je hieronder:

https://www.instagram.com/p/BrxHrJbgeA8/

BLØF

BLØF is een van Nederlands meest bekende popgroepen. De band werd in 1992 opgericht in Zeeland en heeft sindsdien een flink repertoire opgebouwd. Het laatste album van de heren dateert uit 2017 en droeg de titel Aan. Op deze titel was ook de monsterhit ‘Zoutelande’ te vinden. Je kan de mannen ook kennen van hits als ‘Omarm Me’, ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’ en ‘Aan De Kust’.

In 2018 speelde de band nog op Pinkpop en Appelpop. In 2019 worden Hello Festival en Concert At Sea aangedaan. Meer informatie over de 2019 tour vind je op de website.

Hello Festival 2019

In 2019 vindt voor de eerste keer het Hello Festival plaats, op 8 en 9 juni in Emmen. Met Lenny Kravitz als eerste headliner heeft de line-up een sterke aftrap. We kennen het festival wel al langer onder de naam Retropop. Het festival kampte met problemen rondom de naam ‘Retropop’, vanwege het woord ‘Retro’. Bands als Madness en Duran Duran geven aan een afkeer tegen de term te hebben. Hierdoor waren ze moeilijk te strikken voor het festival. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels begonnen.