INmusic Festival kondigt Peter, Bjorn And John aan

© Filip Bušić

Peter Bjorn And John spelen eind juni op INmusic Festival. Het festival vindt rond Rock Werchter en Down The Rabbit Hole plaats. Overlap tussen de affiches is mogelijk.

Een nieuwe toevoeging voor het affiche van INmusic Festival. Niemand minder dan Zweedse indieband Peter Bjorn And John treden komende zomer in Kroatië op. De band voegt zich bij eerdere bevestigingen van The Cure en Foals.

INmusic Festival vindt plaats van 24 tot en met 26 juni in Zagreb, Kroatië. Dit is slechts een dag voor Rock Werchter 2019, en tien dagen voor Down The Rabbit Hole 2019. Dat de band naar een van deze festivals afreist is dus zeker mogelijk.

De officiële bevestiging van Inmusic vind je hieronder:

https://www.instagram.com/p/Brw6dXinH0r/

Peter, Bjorn And John

Peter Bjorn And John is een Zweedse indieband. De band zag in 1999 het levenslicht en heeft sindsdien acht studioalbums uitgebracht. De band verwierf in 2008 internationale bekendheid door hun hit ‘Young Folks’. In oktober 2018 kwam het laatste telg van hun albumreeks uit, genaamd Darker Days.

Festivals zijn voor de Zweden echter schaars. Zo stond de band in 2014 nog op Sziget, maar het is sindsdien rustig. Daar komt in 2019 echter verandering in door de bekendmaking van INmusic festival. Hierdoor behoren ook Rock Werchter en Down The Rabbit Hole tot de mogelijkheden van de heren.

Meer informatie over de aankomende tour vind je op officiële website.

INmusic Festival 2019

© Filip Bušić

De veertiende editie van INmusic Festival vindt plaats van 24 tot en met 26 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. De vorige editie stonden onder andere Queens of the Stone Age, Skunk Anansie, David Byrne en Interpol op de planken. De headliners voor 2019 zijn tot nu toe The Cure en Foals.

Tickets zijn in vergelijking tot andere festivals niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 70,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping overnachten. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2019? Bekijk dan de festivalwebsite.