This post is also available in: English

INmusic Festival 2019 maakt vandaag de komst van headliner Foals bekend. De band is daardoor kanshebber voor een festivaloptreden in de Benelux.

Het Britse vijftal voegt zich in Kroatië bij The Cure. INmusic Festival vindt plaats van 24 tot en met 26 juni in Kroatië. Foals is door deze bekendmaking nu kanshebber voor onder andere Rock Werchter, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Deze festivals vinden in dezelfde periode plaats. Daarnaast zijn de heren ook nog een gerucht als headliner voor Best Kept Secret.

De Britten werden eerder ook al aangekondigd voor onder andere Northside festival en voor Rock Am Ring en Rock In Park.

Foals

De progressieve poprock band uit Oxford bestaat al 13 jaar. Met vier studioalbums op zak en optredens op grote festivals als Roskilde, Coachella en Glastonbury is de muzikale honger nog niet gestild. Afgelopen najaar zijn de mannen de studio weer ingedoken voor de opvolger van What Went Down. In januari dit jaar maakte de band kenbaar dat Walter Gervers stopt als bassist van Foals. De band blijft echter werken aan het nieuwe album.

INmusic 2019

© Filip Bušić

De veertiende editie van INmusic Festival vindt plaats van 24 tot en met 26 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. De vorige editie stonden onder andere Queens of the Stone Age, Skunk Anansie, David Byrne en Interpol op de planken. De headliners voor 2019 zijn tot nu toe The Cure en Foals.

Tickets zijn in vergelijking tot andere festivals niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 70,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping overnachten. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2019? Bekijk dan de festivalwebsite.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Job Wierikx
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!