Prophets of Rage dag na Lowlands 2019 in Tivoli

996
Prophets Of Rage
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

De band Prophets of Rage staat een dag na Lowlands 2019 in TivoliVredenburg. De heren geven op maandag 19 augustus een optreden in Utrecht.

De Amerikanen zijn met dit optreden kanshebbers voor een optreden op Lowlands. De mannen zijn toch in de buurt en kunnen dus zomaar op het festival staan komend jaar. Twee grote Nederlandse shows lijkt echter niet volkomen logisch. Het is daarom nog even afwachten of ze echt in Biddinghuizen te zien gaan zijn.

Prophets of Rage werd onlangs nog aangekondigd voor FM4 Frecuency 2019 in Oostenrijk. Dit festival vindt rond hetzelfde weekend plaats als Lowlands. Voor het festival in Biddinghuizen zijn nog geen artiesten bekend gemaakt.

Prophets of Rage

Prophets Of Rage
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Je neemt een aantal leden van Cypress Hill, Rage Against The Machine en Public Enemy, et voilà: je hebt de supergroep Prophets Of Rage. De band startte in 2016 met de Make America Rage Again Tour. Een naam die vooral bedoeld was als grote fuck you naar Donald Trump, die destijds volop in de strijd was voor de Amerikaanse verkiezingen.

Dat is gelijk ook de grote boodschap van de optredens van Prophets Of Rage: ‘Fight the power’, ‘unfuck the world’ en ‘fuck Trump’.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands 2019 is alweer de 27e editie van het festival in de Flevopolder. Zoals ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. In 2018 prijkten Kendrick Lamar, N.E.R.D. en Gorillaz nog op de bovenste regel van het affiche.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol.  Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging op Lowlands? Lees dan ons festivalrapport.

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.