Twenty One Pilots en meer naar FM4 Frequency 2019

Twenty One Pilots

FM4 Frequency 2019 maakt vandaag een groot deel van zijn line-up bekend. Twenty One Pilots en Macklemore zijn de grote publiekstrekkers van deze eerste lichting. Het Oostenrijkse festival vindt plaats van 15-17 augustus en daardoor is de kans op overlap met de affiches van Lowlands en Pukkelpop groot.

Naast deze headliners bevat de aankondiging nog veel meer grote namen. Onder andere Prophets Of Rage, The Offspring, Sunrise Avenue en Nothing But Thieves staan volgend jaar op de planken in St. Pölten. Eerder werd Swedish House Mafia al aangekondigd.

Bekijk de onderstaande poster om erachter te komen welke acts gestrikt zijn door FM4 Frequency.

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots is een Amerikaanse band, welke in 2009 werd geformeerd door Tyler Joseph, Nick Thomas en Chris Salih. Hiervan maakt alleen Joseph nog deel uit van de groep. De overige twee oorspronkelijke leden zijn in 2011 vervangen door Josh Dun. De band heeft inmiddels vijf albums op zijn repertoire staan, waarvan Trench, de meest recente plaat, dit jaar is uitgebracht. Met hits als ‘Holding On To You’, ‘Stressed Out’, ‘Heathens’ en ‘My Blood’ hebben de heren voldoende materiaal om het publiek tot in de late uren te vermaken. Twenty One Pilots pronkt in augustus onder andere op de affiches van Sziget, Reading & Leeds en FM4 Frequency.

FM4 Frequency 2019

FM4 Frequency is een Oostenrijks festival, waarvan de volgende jaargang tussen 15 en 17 augustus plaatsvindt. De locatie bevindt zich in de buurt van Sankt Pölten. In 2018 maakten onder andere Die Antwoord en Imagine Dragons deel uit van de line-up, terwijl de komende editie Swedish House Mafia, Twenty One Pilots en Macklemore te bewonderen zijn. De ticketverkoop verloopt voorspoedig, dus als je zeker wilt zijn van een kaart kun je er maar beter snel bij zijn. Een toegangsbewijs voor het hele weekend bedraagt € 169,-. Je kunt hiervoor en voor meer informatie terecht op de website van het festival.

In 2017 was Festileaks nog aanwezig op het festival. Wil je weten hoe dat was? Neem dan een kijkje in ons festivalrapport.

FM4 Frequency Festival 2022

Locatie
Oostenrijk
St Pölten, Oostenrijk
Datum 18-20 augustus 2022
Tickets Dagkaarten vanaf €99.99. Combitickets vanaf €199.99. Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel