Advertisement

Pukkelpop 2019 opent de wishlist

Pukkelpop 2019 opent vandaag de wishlist. Je kunt nu je voorkeuren voor de line-up van de komende editie van het Belgische festival doorgeven.

Je kunt niet alleen doorgeven welke artiesten je graag wel zien volgend jaar; met het invullen van de wishlist kun je namelijk ook nog twee combitickets voor het festival winnen. De wishlist voor het festival kun je hier invullen.

Pukkelop vindt volgend jaar van 15 tot en met 18 augustus plaats, dit jaar duurt het voor het eerst tot zondag. Er zijn nog geen artiesten bekend gemaakt voor de komende editie van het festival. Wel zijn onder andere Foo Fighters kanshebber voor een optreden op het Belgische festival, zij staan namelijk rond die tijd in Belfast.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop 2019 wordt de 34ste editie van het Belgische festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D., Oscar and the Wolf en Kendrick Lamar op de planken van Pukkelpop. Verder maakte het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Is het al Pukkelpop?

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2025

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 14-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen