Queen & Adam Lambert vanaf juli 2019 in Amerika

Queen & Adam Lambert maken een nieuwe Noord-Amerikaanse tour bekend. Van begin juli tot eind augustus toert de band door de Verenigde Staten. De kans dat de Europese festivals aan gedaan worden lijkt hierdoor klein. 

Queen & Adam Lambert gaan in de Verenigde Staten optreden. Dat bevestigt de band op de officiële website. De oudgedienden reizen met hun ‘The Rapsody Approaches’ show door Noord-Amerika. Vooralsnog zijn er geen andere tour-data bekend gemaakt.

De kans dat we de mannen op festivals in de Benelux terug gaan zien lijkt hierdoor klein. Het Europese seizoen is namelijk al een tijd onderweg als de heren in Amerika neerstrijken.

De band was eerder in 2018 in Nederland voor een losse show in Ahoy Rotterdam. Ook werd toen het Antwerpse Sportpaleis bezocht.

Queen & Adam Lambert

Queen & Adam Lambert bestaat uit de complete (originele) band met Adam Lambert als zanger in plaats van Freddy Mercury. Mercury overleed tragisch in 1991 aan de gevolgen van aids. De band maakt in de jaren 70′ en 80′ furore met hits als ‘Bohemian Rapsody’, ‘Killer Queen’ en ‘Somebody To Love’. Na het overlijden van Mercury is het lange tijd stil rondom de Engelse formatie. Die stilte wordt in 2011 doorbroken als de band bekend maakt met American Idol runner-up Adam Lambert opnieuw te gaan toeren.

Met de frisse stem van Lambert kunnen de heren er weer stevig tegenaan. Ook festivals behoren sindsdien weer tot de mogelijkheden. Zo stond de band in 2018 nog op het TRNSMT Festival, en eerder in 2016 op Sweden Rock Festival.