Zelfbevestiging: Aldous Harding naar Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Foto: Ben Houdijk (Best Kept Secret 2018)

Een zelfbevestiging voor Best Kept Secret. Aldous Harding heeft haar komst naar het festival bevestigd door het online zetten van haar gehele tour.

Harding heeft via Facebook laten weten op het Hilvarenbeekse festival een spetterend optreden te geven. De Nieuw-Zeelandse zou eigenlijk vorig jaar al op Best Kept Secret staan, maar moest toen haar hele tour afzeggen in verband met haar albumvoorbereidingen. Dit jaar lijkt het er toch echt van te komen. Het is nog wel even wachten op de officiële bevestiging.

Aldous Harding

Singer-songwriter Aldous Harding beschrijft zichzelf als ‘gothic-folksinger’. De Nieuw-Zeelandse zangeres bracht in 2014 debuutalbum Aldous Harding uit en voegde daar in 2017 het album Party aan toe. Beide albums bevatten een verzameling van folkmuziek tot ballades, wat aangeeft hoe moeilijk het is om haar muziek in een hokje te stoppen. Haar scherpe teksten en veelzijdige stem maken haar een nieuw talent om zeker in de gaten te houden, en hopelijk dit jaar op meer festivals te spotten.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt komend jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon Iver en Kraftwerk behoren tot de eerste namen van een ongetwijfeld sterk affiche. Informatie over de ticketverkoop volgt waarschijnlijk snel.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de editie van volgend jaar.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.