Aldous Harding cancelt optreden op Best Kept Secret 2018

De organisatie van Best Kept Secret maakt bekend dat Aldous Harding helaas haar optreden op het festival heeft moeten cancellen in verband met het opnemen van een nieuw album.

Goed en slecht nieuws dus voor fans van de Nieuw-Zeelandse zangeres. Hoewel ze haar optreden op het festival afzegt, is er dus wel sprake van werk aan een nieuw album. Helaas is Best Kept Secret niet het enige optreden dat ze afzegt. Volgens de sociale media van het festival zegt ze haar gehele tour voor 2018 af.

Ook Best Kept Secret biedt meteen troost: ze zijn hard op zoek naar een vervanger, én maken binnenkort nieuwe namen bekend.

Aldous Harding

Singer-songwriter Aldous Harding beschrijft zichzelf als ‘gothic-folksinger’. De Nieuw-Zeelandse zangeres bracht in 2014 debuutalbum 4AD uit, en voegde daar in 2017 het album Party aan toe. Beide albums zijn een verzameling van Folk tot Ballades, wat aangeeft hoe moeilijk het is om haar muziek in een hokje te stoppen. Haar scherpe teksten en veelzijdige stem maken haar een nieuw talent om zeker in de gaten te houden, en hopelijk volgend jaar op meer festivals te spotten.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt komend jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar zijn dat onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.