Garbage naar INmusic Festival 2019

Garbage
Photo: Joseph Cultice

INmusic Festival kondigt een nieuwe naam aan. Garbage staat komende zomer op de planken in Kroatië. De band is daarmee direct kanshebber voor een optreden op Rock Werchter.

Het affiche van INmusic begint langzaam vorm te krijgen. Eerder werden onder meer The Cure en Foals aangekondigd. Deze worden nu vergezeld door Garbage.

Het Kroatische festival vindt vlak voor Rock Werchter plaats. Een bezoek van Garbage aan België behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Garbage

Garbage is een rockband uit Schotland en Amerika. De band werd in 1993 opgericht en bracht twee jaar later haar debuutalbum Garbage uit. Het laatste album Not Your Kind of People stamt alweer uit 2015. De groep zou bezig zijn met nieuw materiaal, dat in 2019 verschijnt. Ook staan ze komende zomer op verschillende festivals. Meer informatie is te vinden op de website.

INmusic Festival 2019

© Filip Bušić

De veertiende editie van INmusic Festival vindt plaats van 24 tot en met 26 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. De vorige editie stonden onder andere Queens of the Stone AgeSkunk AnansieDavid Byrne en Interpol op de planken. In 2019 zijn onder meer The Cure en Foals te bewonderen.

Tickets zijn in vergelijking tot andere festivals niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 70,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping overnachten. Wil je nog meer weten over INmusic Festival 2019? Bekijk dan de festivalwebsite.