2ManyDJs, Noisia en meer naar Paaspop 2019

Alweer nieuwe namen voor Paaspop 2019. Onder meer 2ManyDJs en Noisia reizen met Pasen af naar Schijndel.

Bovengenoemde namen gaan samen met Pendulum de Phoenix omtoveren tot een gigantische nachtclub. De drie kersverse acts zullen met dj-sets de voetjes urenlang van de vloer laten gaan. De toevoegingen maken onderdeel uit van We Are Electric Presents, een samenwerking tussen Paaspop en We Are Electric. De heren van De Jeugd van Tegenwoordig maken het feestje in de Phoenix compleet.

Daarnaast heeft Paaspop ook nieuws voor de pure technoliefhebbers. Voor de gloednieuwe techno-area Detroit strikt het festival Octave One en Sandrien voor de nodige beats.

Met de bovengenoemde bevestigingen begint het affiche van Paaspop zo langzamerhand compleet te raken. Eerder kondigde de organisatie onder meer Oscar and the Wolf, De Staat en Within Temptation aan.

2ManyDJs

2ManyDJs bestaat uit de Belgische broers Dewaele, onder meer ook bekend van de band Soulwax. De dj-sets ontstonden toen de broers uit verveling aan clubs vroegen of ze daar muziek mochten draaien. Inmiddels spelen de heren naast clubs en poppodia ook de festivalweides plat. Zo staan de broers de zomer onder meer op Paaspop.

Paaspop 2019

paaspop 2018 entrance
Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt theater, muziek en stand-up comedy, maar ook literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je genieten van een heuse food line-up. Tijdens de aankomende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf en White Lies op de planken.

In 2019 komen er ook vier nieuwe area’s bij op het festival. Daardoor kun je ook gaan genieten van bijvoorbeeld techno, cabaret en dancemuziek. De ‘Detroit’ is de plek waar je je technohart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaretshows, terwijl je je in de ‘The Love Boat’ kunt laten onderdompelen in extravagante sferen.
‘ Herrie Met Gerrie’ is de vierde nieuwe area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dancemuziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen