Brennan Heart, Nielson en meer naar Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Nieuwe namen voor Paaspop 2019. Onder meer Kriss Kross Amsterdam en Nielson staan met Pasen op het Brabantse festival in Schijndel.

Daarnaast brengt onder andere Indian Askin ook een bezoek aan Schijndel. Een overzicht van alle nieuwe bevestigingen vind je hieronder.

Eerder maakte het festival de komst van onder meer Oscar and the Wolf, De Jeugd van Tegenwoordig en White Lies al bekend. Ook zijn voor de komende editie maar liefst vier nieuwe stages toegevoegd. De organisatie presenteert tevens een nieuwe area, genaamd ‘Papi Chulo & Qua Pasa’.

Alle bevestigingen vind je hieronder:

 • Kriss Kross Amsterdam
 • Brennan Heart
 • Nielson
 • Alex Agnew
 • Freddy Moriera
 • Indian Askin
 • Jody Bernal
 • Phuture Noize
 • Sjaak
 • Backstreet’s Back
 • Circus Brothers
 • Club Zer00s
 • De Hofnar
 • Fiesta Macumba Soundsystem
 • For I Am King
 • Levenslied Toppers en Tobbers
 • Plunder
 • S10
 • The Stand-Up Club
 • Stukfest
 • Youtube Sterrenparadegala
 • Weekend Warriors
 • Zanger Kafke
https://www.facebook.com/Paaspop/videos/413415226131515/

Brennan Heart

Brennan Heart is het pseudoniem van Nederlandse hardstyle-dj Fabian Bohn. Heart is vanaf 2002 actief en heeft in de tussentijd vijf albums uitgebracht. ON DEMAND uit 2017 is het laatste album van de populaire dj. Je kunt hem kennen van hits als ‘Lose My Mind’, ‘Imaginary’ en ‘Be Here Now’.

Heart is in 2019 op verschillende festivals te zien. Naast Paaspop speelt hij ook op onder andere Hardbass en het Belgische Reverze festival.

Paaspop 2019

paaspop 2018 entrance
Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop viert volgend jaar alweer zijn 44e verjaardag. Het vindt plaats van 19 tot en met 21 april in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. De volgende editie staan onder meer Passenger, Oscar and the Wolf en White Lies op de planken.

In 2019 komen er ook vier nieuwe area’s bij op het festival. Daardoor kun je ook gaan genieten van bijvoorbeeld techno, cabaret en dance muziek. De ‘Detroit’ is waar je je techno hart kunt ophalen met acts als Ellen Alien en Freddy K. In de nieuwe ‘Cosy Comedy Club’ kun je gaan genieten van de beste cabaret shows. In ‘The Love Boat’ kun je jezelf laten onderdompelen in extravagante sferen. Je hebt ook nog ‘Herrie Met Gerrie’, de vierde area. Hier kun je genieten van allerlei soorten dance muziek. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen