Splash! 2019 strikt A$AP Rocky, Chance The Rapper en meer

De organisatie van Splash! 2019 heeft al flink wat grote namen op de line-up staan. Onder meer A$AP Rocky en Chance The Rapper spelen deze zomer in Duitsland.

Het festival heeft nog meer grote hiphop namen op het affiche staan. BROCKHAMPTON en ook $uicideboy$ staan op het festival dat plaatsvindt in Ferropolis, het terrein waar ook Melt wordt gehouden.

Het festival vindt in hetzelfde weekend plaats al WOO HAH! Het zou dus goed kunnen dat de twee festivals namen delen. Op dit moment spelen onder meer BROCKHAMPTON en $uicideboy$ al op beide festivals.

A$AP Rocky

A$AP Rocky is een Amerikaanse rapper, die bekendheid vergaarde als lid van de A$AP mob. In 2013 brak de rapper door bij het grote publiek met debuutalbum Long.Live.A$AP. In 2015 volgde het tweede album, At.Long.Last.A$AP. Met deze plaat op zak was de rapper al op Best Kept Secret 2015 te zien.

Na wat jaren van stilte kwam Rocky in 2018 terug met het album Testing, met features van onder andere Skepta en FKA Twigs. In datzelfde jaar was hij onder meer op Woo Hah! te zien.

Komend jaar houdt Rakim Mayers, zoals hij eigenlijk heet, een grote festivaltour. De rapper is onder andere te zien op Sónar, Melt festival, Dour en ook Tomorrowland.

Splash! 2019

Splash! 2019 vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 13 juli. Het festival wordt op hetzelfde terrein gehouden als Melt. De line-up bestaat uit verschillende hiphop artiesten zoals A$AP Rocky en Brockhampton. Vorig jaar stond onder meer J. Cole op de planken van het Duitse festival. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de officiële site van het festival.