Graspop 2019 bevestigt Slayer, Slash, Anthrax en meer

1636
slash

Slayer, Slash en Anthrax staan komende zomer op Graspop 2019. Slayer bevestigde zichzelf al eerder deze middag. 

Nu heeft Graspop de komst van Slayer bevestigd. Naast Slayer staan ook Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, Lamb of God, Anthrax, Cradle of Filth, Dead Angel en Skálmöld op het affiche.

Eerder presenteerde Graspop onder meer KissWithin TemptationSlipknotDef Leppard en Sabaton. De voorverkoop is al begonnen, al gaan vanaf 1 november om 10:00 de dagtickets pas in de verkoop.

Slash

slash

Als leadgitarist van de Amerikaanse rockband Guns N’ Roses behoeft Saul Hudson oftewel Slash geen introductie. In 1996 verliet hij Guns N’ Roses en ging bij verschillende andere artiesten meespelen, zo ook bij Myles Kennedy. In 2010 brengt hij zijn eerste soloalbum Slash uit en in 2016 treedt hij weer terug in Guns N’ Roses. Nu tourt hij rond ‘feat. Myles Kennedy & The Conspirators’ en dat brengt hem naar Dessel en ook Nova Rock.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met de bevestigingen van onder andere KissWithin TemptationSlipknotDef Leppard en Sabaton zijn de eerste namen een feit. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.