Tame Impala en The Cure een week voor Lowlands 2019 in Finland

Tame Impala
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De eerste namen voor het Finse Flow Festival zijn een feit. Onder meer Tame Impala en The Cure zijn in het weekend van 9 augustus te zien in Helsinki. Dit maakt dat deze artiesten mogelijke kanshebbers zijn voor Lowlands 2019 en Pukkelpop 2019.

Naast Tame Impala en The Cure heeft de organisatie nog veertien andere namen bekendgemaakt. Voor al deze acts is er zeker een kans dat ze een bezoekje aan Lowlands of Pukkelpop brengen: deze twee festivals vinden namelijk één week na het Finse festival plaats. Wat betreft The Cure ligt het voor de Belgen iets anders: Rock Werchter heeft de band van de excentrieke zanger Robert Smith al vastgelegd.

Bekijk in de onderstaande Facebookvideo alle toevoegingen:

Tame Impala

"<yoastmark

Tame Impala is een Australische band rondom frontman Kevin Parker. De heren brachten in 2010 het eerste album uit. Met de tweede plaat werd de groep in 2012 genomineerd voor een Grammy. Toch braken de alternatieve rockers in 2015 pas door bij het grote publiek met Currents. In datzelfde jaar gaf de band een voortreffelijk optreden op Lowlands en de mannen zijn mede daardoor dan ook een graag geziene gast op festivals. Het is nog niet bekend of en waar Tame Impala in 2019 in de Benelux te bekijken is.

Flow Festival 2019

Flow Festival

Het Finse Flow Festival 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus in Helsinki. Het festival heeft een gevarieerde line-up met veel Finse namen, maar er treden daarnaast ook veel internationale artiesten op. Zo waren de vorige editie onder meer Fleet Foxes en Kendrick Lamar te bewonderen. Komend jaar is het de beurt aan Tame Impala en The Cure. Tickets voor het hele weekend zijn al in de voorverkoop voor de prijs van € 205,-. Op een later moment worden dagkaarten aangeboden en voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.

Flow Festival Logo

Flow Festival 2024

Locatie
Finland
Helsinki, Finland
Datum 9-11 augustus 2024
Line-up
Pulp
Fred again..
The Smile
Tickets Kopen